Hej och Glad Midsommar till Alla VdGF medlemmar!

Framför allt – välkomna nu med definitiv anmälan till kommande spelhelg, som äger rum helgen 10-12 augusti. (Man kan ansluta sig redan på fredagen om man hinner, eller anlända på lördagen).

Denna gång behövs ingen inbetalning i samband med anmälan. Undervisning/handledning för consortgrupper betalas av föreningen, och mat kan betalas på plats till självkostnadspris. Vill man under helgen boka individuella lektioner med Hanna (som man i så fall betalar själv) kan man bestämma det separat i dialog med Hanna.
Följande ska du mejla till Hanna (e-post)för att anmäla dig så fort som möjligt tack, men allra senast 6 augusti:

  • Ditt namn
  • Dina kontaktuppgifter (mejladressen du vill använda och telefonnummer).
  • Vilka instrument du tänker ta med*
  • Vilka instrument du gärna spelar (ofta finns det möjlighet att låna av andra)*
  • Din ungefärliga spelnivå ( N=Nybörjare; M=Mellannivå amatör, kan delas upp i M1 och M2, där M2 är närmare Avancerat; A=Avancerad nivå amatör; P=Professionell) på varje instrument du kan tänka dig spela.
  • Om du vill övernatta på plats och vilka nätter det gäller.
  • Ev kostbehov.
  • Annat som arrangörerna kan behöva veta.

* Olika gambastorlekar förstås, men även t ex barockfiol, luta, blockflöjter med mera, med reservation för stämläget som blir A=415 Hz. (Högstämda instrument kan eventuellt hitta spelkompisar som är beredda att tillfälligt stämma upp).

Senare under midsommarveckan skickar Hanna ut lite mer detaljer om var, när och vad. Detaljinformation om t ex program och noter, hålltider, sängkläder och annat man ska ta med kommer att skickas ut senare till alla anmälda.

Det är en enorm fördel för oss alla att ha en så fin professionell gambist som Hanna, som på detta sätt erbjuder sina tjänster till oss alla sugna gambister på alla nivåer! Hanna har varit en mycket uppskattad lärare under en tidigare spelhelg i Linköping, när hon ännu var ganska ny i Sverige. Nu har hon etablerat sig allt mera som yrkesgambist i detta land. Läs mer på Hannas hemsida (öppnas i ny flik), och lyssna lite på hennes jättefina YouTube kanal (HÄR öppnas i ny flik) ! Detta är ett fantastiskt tillfälle för oss alla inom föreningen, och vi hoppas på många anmälningar. Gör vad du kan för att ta detta tillfälle i akt, även om du kanske inte kan närvara hela helgen!
Känner du någon icke-medlem som skulle vilja vara med? Alla är välkomna genom att bli medlem. Då ska man helt enkelt följa de mycket enkla anvisningarna som finns på vår hemsida HÄR.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN PER MEJL TILL HANNA!