Gambabladet Nr 8 – medlemsblad för alla i VdGF

Hej Alla Gambister och Gambavänner!

Först och främst i detta blad vill vi påminna om årsavgiften för 2017. Även om en del av er redan har, i god tid, betalat in medlemsavgiften för i år så vill vi påminna övriga om att det är dags. Årsavgiften 100 kr betalas in till föreningens PG-konto 623 90 77-8. Viktigt att skriva ditt namn i informationsfältet, och kontaktdetaljer (inklusive telefonnummer) om något har ändrats. Är du osäker på i fall du har betalat eller inte kan du höra av dig till kassören Christopher genom att mejla till kassor@vdgf.se, så kan han snabbt kolla av senaste läget och svara. Han meddelar att samtliga som var med på spelhelgen i januari HAR redan betalat. Senare under våren skickar vi ut specifik påminnelse till alla som inte betalat.

Vi vill nu också tacka alla för att ni tog er tid att svara på medlemsenkäten som skickades ut i januari. Deltagandet var högt, och vi fick in många svar av hög kvalité som blir användningsbara i planering av verksamheten. Tack än en gång för era värdefulla svar!

Vi kan berätta att vi nu arbetar med planering av årsmötet och nästa spelhelg – närmare information kommer i nästa Gambablad. Samtidigt vill vi uppmana er alla att ordna enkla spelträffar, så blir det en aktivitetsspridning till olika orter.

Till sist, hör gärna av er om konsert ni känner till i ert område, så kan vi försöka hålla ett konsertkalendarium på hemsidan. Snart är det ju passionstid, då man brukar kunna höra en del gambister spela i bl a dessa stora sammanhang.

VdGF-styrelsen önskar er alla en fin och njutningsfylld vår, med mycket gambaspel att ta del av som åhörare eller deltagare!